Uw specialist in verwarming en sanitair

Gas

Uw comfortgarantie

 • Met een ATAG CV-ketel kiest u zowel voor de zuinigste optie als voor kwaliteit.
  Om deze te waarborgen biedt ATAG 15 jaar garantie op de inox warmtewisselaar
  en 2 of 5 jaar garantie op onderdelen.
 • De 2 of 5 jaar garantie op onderdelen kan ook uitgebreid worden tot 12 of 15 jaar.
 • Zo kan u maximaal genieten van onze zuinigste CV-ketels.
  De ATAG Comfort-garantie sluit u af bij uw ATAG Select Dealer

  Meer info over de garantie!

En met de ATAG ONE en ATAG ZONE thermostaten kunt u de verwarming aanpassen vanop afstand, en kunnen wij ook enige service leveren van thuis uit!

.

 

 

 

 

 

 

 

Bij deze toestellen zijn verschillende opstellingen mogelijk:

Zowel compacte systemen met warm water op doorstroming. Als zowel grotere systemen met warmwater (zonne)boiler, Vloerverwarming (UPONOR), radiatoren (RADSON), Ventilo-convectoren (JAGA) en gecombineerde systemen.


                             

Stookolie

Voor stookolie opteren wij voor DAIKIN (voormalig ROTEX) condenserende Mazoutketels.


Warmtepomp

Voor Lucht-lucht warmtepompen of Lucht-water warmtepompen maken wij gebruik van DAIKIN. Bij deze zijn er tal van mogelijkheden om u huis energiezuinig te verwarmen of te koelen.

Onder lucht-lucht warmtepompen verstaan we dat de ruimtes individueel worden verwarmd of gekoeld aan de hand van een binnen-unit die aan de muur of ingebouwd zit in het plafond. Hierdoor wordt de ruimte geklimatiseerd doormiddel van het opwarmen of afkoelen van de binnenlucht. Op deze manier kan je heel snel je ruimte afkoelen of verwarmen. Lucht-lucht warmtepompen zijn ideaal ter vervanging van accumulatiekachels, of als comfort voor het koelen van te warme slaapkamers of leefruimtes.


Lucht-water warmtepompen gaan hen koeling of verwarming gaan overplaatsen naar water. Op deze manier is dit ideaal geschikt op lage temperatuursverwarming onder andere vloerverwarming (UPONOR) of Ventilo-convectoren (JAGA). Ook kan deze soort installatie u voorzien van warm water mits het plaatsen van een boiler.

 

DAIKIN bied ook compacte installaties aan waarin alles zit verwerkt. U warm water voorziening, verwarming, koeling en zelf mogelijk tot het aansluiten van zonnepanelen voor u warm water. Lucht-water warmtepompen zijn ideaal voor nieuwbouwwoningen waar je verwarmingsbehoefte zeer laag is. Zo hoeft u ook geen gas of stookolie in huis te nemen.